Äntligen ett nytt år!

Julhelgen var supernice med celebert besök från hemlandet Sverige. Mia o Jippa förgyllde verkligen vår tillvaro här. God mat, dryck, pilkastning, promenad med varsin hund, vandringar på våra fina leder, bar och restaurangbesök + det viktigaste av allt - Solen sken på oss i princip varje dag så vi kunde äta både frukost och lunch ute. 

Nu idag har vi haft installation av bänkskivorna i köket och rörmokaren kom också direkt. Nu ska det bara kaklas så får vi se hur resultatet blir. Det kommer att bli ett väldigt annorlunda kök, inte som hemma i Sverige, trots att vi köpt ikeaskåp och luckor. Då köket är så litet vågar jag blanda material lite mer, så håll tummarna för att det blir som jag tänkt mig. Ska också ut på marknad på söndag för att leta reda på en begagnad kökshylla som jag kan spraya med silverfärg. Återstår bara ett till Ikea besök i Murcia för att köpa hem det sista, sen sätter jag ut bilderna.

Det är strålande sol på dagarna så en liten stund har jag slappat i solstolen. Annars har det varit bokföring som stått på agendan idag.

2013 ska bli ett jättebra år, det kände jag när jag slog upp mina blå dagen efter nyårsafton, så det så :)

4 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)