Vilken underbar dag!

Dagen började med att jag skulle upp till kl 07.00 och se Lucia från Uppsala Domkyrka, men som vanligt så orkade jag inte upp så tidigt, är ingen morgonmänniska alls. 

Tusen saker har blivit gjorda idag. Köket är helt utrivet och nytt golv lagt, men tyvärr fick det rivas upp igen då det konstaterades att det var 40 år gamla rör som måste kopplas bort i vägg och golv, och för att inte behöva göra det i en framtid valde vi att ta tag i det nu, så imorgon ska rörmokarn komma och fixa till allt åt oss, sen är det järnet att sätta ihop köket. Men vi hinner inte få det klart till jul, då bänkskivorna i sten inte hinner bli klara då. Det är klart att man måste ha riktig sten härnere i stenens land, och bra mycket billigare än hemma. Vi får laga mat i uteköket, det går det också.

Vi har ju varmt och skönt på dagarna. Idag har jag suttit i solen, pluggat lite spanska och inte saknat Sverige ett dugg :). Gjort ren stenarna i fiskdammen från alger så dom får lite julfint också. 

Lite bokföring har också hunnits med, och det är det som är det bästa med livet härnere för mig, det är att jag kan varva jobb och sol och plugg. Jag kan arbeta utan problem på kvällen och ta tillvara på dagen istället om det är soligt och fint. Idag har jag gått runt ute i bara linnet och njutit av värmen och alla blommor som blommar nu. Ska ta lite kort.

Jag har varit lite Lucia fanatisk ett tag, och lyssnat väldigt mycket på Adolf Fredriks klipp på youtube, lite nostalgiskt, då jag känner att jag kan sakna det ibland otroligt mycket, att sjunga, fast jag absolut inte kan sjunga längre. Alla som gick ut 9:an hade gemensam klassträff för någon vecka sedan, och jag har kikat på bilder och sett klipp där dom sjöng, och dom var så himla duktiga efter 34 år så tårarna sprutade när jag lyssnade på dom. Klassträffen resulterade i att dom träffades idag kl 18 på sergels torg och gjorde en sk "Flash mob" och sjöng tre sånger. Just nu väntar jag på att någon ska lägga ut detta så jag får se och lyssna. Mamma var där och lyssnade och tyckte det var fint, men kanske lite rörigt på Sergels torg beroende på var du såg alltifrån.

Mr double, min gubbe har åkt med sin engelska vän Paul till puben o kastar Dart, det gör dom en gång i veckan nu + att dom tävlar på fredagar, det är så roligt för honom. 

Det ska bli 20-22 gr i helgen och under nästa vecka, oh my god vad jag ser framemot detta, och Julafton ser ut att bli solig och fin 17 grader, så då kan vi sitta ute i solen och äta + att vi får finaste besöket Mia och Jippa!

13 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)